Eznur OĞUZTÜRK HARMANCI - Bilişim Teknolojileri ve Yazılım

18/12/1978 Samsun Çarşamba doğumluyum. İlkokulumu Samsun Hasan Uğurlu Baraj İlkokulu´nda başlayıp Antalya Manavgat Oymapınar Baraj İlkokulu´nda tamamladım. Oymapınar Köyü Ortaokulu´nda orta öğretimimi tamamladıktan sonra lise öğrenimime Nazilli´de başlayıp Urla Lisesi´nde bitirdim. 1999 yılında Celal Bayar Üniversitesi Biyoloji  Bölümünü bitirip Biyolog olarak göreve başladım. 2005 yılında da Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümünde Yüksek Lisansımı tamamlayıp yine aynı tarihte Bilgisayar Öğretmeni olarak İzmir Aliağa Atatürk Ortaokulu´nda göreve başladım.  17 senedir İlçe miili eğitim ve İzmir´in çeşitli okullarında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni olarak görevime devam etmekteyim. Evliyim bir oğlum birde kızım var.