Görece Mustafa Kemal Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ 1- Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi, yetenekleri ve öz donanımları istikametinde yetişmelerini; 2- Eleştirel düşünce, problem çözme, okuduğunu anlama, yaratıcılığını kullanma ve geliştirme, araştırma ve inceleme yapma gibi bilişsel, duyuşsal, psikomotor alandaki becerilerini kullanmalarını, geliştirmelerini , ortaya eser ve bilgi koymalarını, 3- Bilgiden bilgi üretmelerini, fark yaratmalarını ve farklarını ortaya koymalarını, 4- Hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak ; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci ,yaratıcı bilimsel düşünen, geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Biz, tüm öğrencilerin öğreneceklerine inanarak onların öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerili, yaratıcı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz, öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen,biyolojik,psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz,öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen ; ulusal değerlere değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik,çağdaş,bilimsel,laik eğitim hizmetleri sunmak ve Atatürk İlke ve İnkılaplarını. Cumhuriyet kazanımlarını öğretmek ve korumak için varız.

Saatler: 13.10 18:50
Isınma: Kalorifer (Doğal gaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gorecemustafakemalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Görece Göçmen Konutları Hürriyet Mahallesi 5152 sokak No10 Menderes / İzmir

Öğretim Şekli :Öğleci

Yerleşim Yeri - Görece Göçmen Konutları içerisindedir.

Ulaşım İl Merkezinden : İzban + Belediye Otobüsü İlçe Merkezinden : Belediye Otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 18 Km İlçe Merkezine Uzaklık : 4 Km